Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Ωρωπός,    24-03-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                    
ΔΗΜΟΣ  ΩΡΩΠΟΥ                                                   Αριθμ. Πρωτ 4715
Γρ.Αντιδημάρχου
Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

                                               
                                                                         Προς:
                                                                     Ως η συνημμένη κατάσταση

     Παρακαλείσθε  να  προσέλθετε  σε τακτική συνεδρίαση  της Επιτροπής Διαβούλευσης (αρ.76 του Ν.3852/2010) στις  5 Απριλίου  2011 ημέρα   Τρίτη και ώρα   18:30 με θέματα συζήτησης :
  Διαβούλευση επί  του σχεδίου  τεχνικού προγράμματος  και   προσχέδιου  του προϋπολογισμού έτους 2011 του Δήμου Ωρωπού.






   Ο   Πρόεδρος
Της Επιτροπής Διαβούλευσης 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΗΛΙΑΣΚΟΣ 

 
1.      Δράκος Κων/νος,  
2.      Μαχαλιώτης Ιωάννης,  
3.      Γιαννόπουλος Ιωσήφ,
4.      Σιδηροκαστρίτης Αλέξανδρος
5.      Σαμαρά Αμαλία Δημότης
6.      Παναγιωτόπουλος Κων/νος
7.      Καμπούρης Αναστάσιος
8.      Νικολάου Γεώργιος  
9.      Κουτούγκος Άρης
10.  Μετάνιας Θεόδωρος
11.  Βλαχαίτης Ιωάννης
12.  Πετράκης Γεώργιος
13.  Αφθονιάτης Διαμαντής
14.  Σπανός Χαράλαμπος
15.  Σιδέρης Γεώργιος
16.  Αναγνωστόπουλος Σταύρος
17.  Λέκκας Αθανάσιος
18.  Γαζβινιάν Ανδρέας
19.  Κελίδου Ευδοξία
20.  Παπαδοπούλου Ευαγγελία
21.  Χριστοφόρου Αγγελική
22.  Παρδάλης Ευάγγελος
23.  Κούτσουρης Χριστόφορος
24.  Μακροδημήτρης Θωμάς
25.  Σούντα – Πέππα Ελένη
26.  Μαντά Αικατερίνη
27.  Σιδέρη Κων/να
28.  Δημητροπούλου- Κραβαρίτη  Αικατερίνη
29.  Μουσελίμη – Μπαρδάκα Δήμητρα
30.  Ράπτης Σπύρος
31.  Κούρτης Γεώργιος
32.  Λουπάτατζης Ευστράτιος 
33.  Μακροδημήτρης Βασίλειος
34.  Σύρμας Βασίλειος
35.  Αγγελόπουλος Δημήτριος
36.  Τσάδαρη Αικατερίνη
37.  Κάτρη Αμαλία
38.  Νικολάου Χρήστος
39.  Αδάμης Γεώργιος
40.  Παρώνης Νικόλαος
41.   Λίτσας Εμμανουήλ
42.  Σκιαδά ειρήνη
43.  Ανυφαντής Αθανάσιος
44.  Κολιμάτσης Σωτήριος
45.  Μπαλή Σπυριδούλα
46.  Παπαϊωάννου Μαρία
47.  Καττού-Μηνά Αμαλία
48.  Παντολέων Δήμητρα
49.  Μελίτη Αναστασία

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

Πρόσκληση Επιτροπής Διαβούλευσης για την Τρίτη, 5 Απριλίου 2011, 18:30


Θέμα: Διαβούλευση επί του Τεχνικού Προγράμματος και του Προσχεδίου του Προυπολογισμού του Δήμου Ωρωπού για το 2011.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ

ΗΛΙΑΣΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

TAKTIKHΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, 28/3/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Ωρωπός,  23-03-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                    
ΔΗΜΟΣ  ΩΡΩΠΟΥ                                                   Αριθμ. Πρωτ. 4639

                                                
                                                                               ΠΡΟΣ
1.      Τον Δήμαρχο
2.      Τους Δημοτικούς Συμβούλους

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  TAKTIKHΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ   ΩΡΩΠΟΥ

        Παρακαλούμε να  προσέλθετε  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα γίνει στις 28  Μαρτίου 2011 ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1.                  Έγκριση δαπανών που πραγματοποιήθηκαν για εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου  25ης Μαρτίου.
2.                  Συγχώνευση των υφιστάμενων Σχολικών Επιτροπών, στη νέα Σχολική Επιτροπή των σχολικών μονάδων α/βάθμιας  Εκπαίδευσης  Δήμου Ωρωπού και ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
3.                  Συγχώνευση των υφιστάμενων Σχολικών Επιτροπών, στη νέα Σχολική Επιτροπή των σχολικών μονάδων β/βάθμιας  Εκπαίδευσης  Δήμου Ωρωπού και ορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
4.                  Αλλαγή διευθύνουσας Υπηρεσίας για τα Έργα και τις Μελέτες του Δήμου Ωρωπού.
5.                  Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο Ε.Π «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» της μελέτης και του έργου «Διαχείριση λυμάτων οικισμών Καπανδριτίου και Πολυδενδρίου Δήμου Ωρωπού».
6.                  Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο Ε.Π «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» της μελέτης και του έργου «Διαχείριση λυμάτων οικισμού Αφιδνών  Δήμου Ωρωπού».
7.                  Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο Ε.Π «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» της μελέτης και του έργου «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων των οικισμών Καλάμου και Αγίων Αποστόλων Δήμου Ωρωπού».
8.                  Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη στο Ε.Π «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» της μελέτης και του έργου «Αποχέτευση και Βιολογικός καθαρισμός οικισμού Αυλώνα Δήμου Ωρωπού».
9.                  Παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα οικοπέδου στον ΟΣΚ, εντός του οποίου θα κατασκευασθεί το έργο «προσθήκη 2/Θ Νηπιαγωγείου Καπανδριτίου».
10.              Διάλυση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Κοινότητας Πολυδενδρίου και Δήμου Κρωπίας, για το έργο: «Αντικατάσταση-Βελτίωση δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Πολυδενδρίου».
11.              Διάλυση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτ/σης Ανατ.Αττικής και Δήμου Καλάμου, για την πράξη: «Αντικατάσταση αμιαντοτσιμεντοσωλήνων και προβληματικών αγωγών περιοχής Αγκώνα- Αγ.Μαρίνας της Παραλιακής ζώνης Δήμου Καλάμου».
12.              Διάλυση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Κοινότητας Μαρκοπούλου Ωρωπού και Δήμου Βύρωνα, για το έργο «Ολοκλήρωση δικτύου ύδρευσης οικισμού και Παραλίας Μαρκοπούλου Ωρωπού».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ



ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΟΔΙΑ

Δήμος Ωρωπού
Δελτίο Τύπου
21/3/2010
Μπροστάρης ο Δήμος Ωρωπού
στην πορεία διαμαρτυρίας
κατά των διοδίων
Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2011 έλαβε χώρα ακόμη μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των διοδίων στο Δήμο Ωρωπού. Η τελευταία συγκέντρωση υπήρξε μεγαλειώδης καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Εκατοντάδες αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και πολλά δημοτικά οχήματα, συμμετείχαν στην πομπή που ξεκίνησε από διάφορα σημεία του Δήμου και ενώθηκε λίγο πριν τα διόδια Αφιδνών όπου σχημάτισε φάλαγγα και "σήκωσε τις μπάρες".
Μπροστάρης ήταν ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Γιάννης Οικονομάκος με μια παρουσία ισχυρή κι ενωτική, που έδωσε το σύνθημα της διαμαρτυρίας απέναντι στην άδικη και καταστροφική λειτουργία των διοδίων για τον τόπο. Ο Δήμαρχος, εξ αιτίας της "τροπολογίας Ρέππα" πήρε και ο ίδιος κλήση για την μη καταβολή τέλους διοδίου, κάτι που πλέον ανοίγει τον δρόμο για δικαστικές διεκδικήσεις εναντίον της εταιρείας.
Ο Δήμος Ωρωπού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, μαζί με την Συντονιστική Επιτροπή, ενώνοντας όλους τους δημότες με μόνο γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού δήλωσε ότι ο αγώνας ενάντια στα διόδια θα δικαιωθεί και ότι ο Δήμος Ωρωπού κινείται ήδη νομικά ενάντια στην "Νέα Οδό" όχι μόνο για το ζήτημα των διοδίων αλλά και για μια σειρά από παράνομες πράξεις. Κάλεσε επίσης όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στις προσεχείς κινητοποιήσεις καθώς όσο το κίνημα διογκώνεται, γιγαντώνεται η δύναμη της αντίστασης και η τελική νίκη έρχεται πιο κοντά.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 16/3/2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16/3/2011
Θέμα: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα των διοδίων
Σε μια ιδιαίτερα σημαντική συνεδρίαση συνήλθε το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 για να συζητήσει το μείζον ζήτημα των διοδίων.
Στην συνεδρίαση, που έγινε με την παρουσία και την συμμετοχή της συντονιστικής επιτροπής, όλες οι παρατάξεις προσήλθαν με ενθουσιασμό για να συναποφασίσουν την στάση του Δήμου Ωρωπού για το μέλλον του αγώνα ενάντια στην άδικη καταβολή τελών διοδίων.
Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Οικονομάκος ανέφερε ότι η λειτουργία των διοδίων Αφιδνών στην νότια είσοδο του Δήμου Ωρωπού και άλλων επτά σταθμών διοδίων σε όλο το Δήμο και εντός των ορίων του νομού Αττικής ο οποίος αποτελεί πλέον την ευρύτερη περιοχή πρωτευούσης, παραβιάζει το δικαίωμα των πολιτών για ελεύθερη και απρόσκοπτη μετακίνηση και πρόσβαση τόσο στο αστικό κέντρο, όπου εργάζονται πολλοί κάτοικοι, όσο και μέσα στον ίδιο το Δήμο Ωρωπού όπου μετακινούνται καθημερινά χιλιάδες δημότες για να διεκπαιρεώσουν τις υποθέσεις τους.
Παράλληλα, τόνισε ότι λόγω της κατάστασης, υφιστάμεθα έναν αθέμιτο
ανταγωνισμό, από άλλες περιοχές της Αττικής (π.χ. Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Βουλιαγμένη, Σούνιο) σε τουριστικό, οικονομικό, οικιστικό και αναπτυξιακό επίπεδο.
Υπαίτιος για την κατάσταση αυτή είναι τα διόδια.
Οι επιχειρήσεις μας πλήττονται, η δημόσια ζωή φτωχαίνει, η κοινωνία μας ζεί σε απομόνωση. Η περιοχή μας δεν ευτύχησε ποτέ να δει ένα έργο από την κεντρική εξουσία, ούτε καν ένα Ολυμπιακό έργο”, δήλωσε ο κ. Οικονομάκος.
Ακολούθησε διαβούλευση επί της εισήγησης που κατατέθηκε στο Σώμα από τη Δημοτική Σύμβουλο κα Στεργίου και κατόπιν ορισμένων μικρών παρεμβάσεων, το σχέδιο τέθηκε σε ψηφοφορία με την ελπίδα ότι η απόφαση θα είναι ομόφωνη.
Τελικά, η απόφαση ψηφίστηκε κατα πλειοψηφία, καθώς ο κ. Χασιώτης (Λαϊκή Συσπείρωση) ψήφισε λευκό.
Ωστόσο, όλο το υπόλοιπο Σώμα, σε ένα σπάνιο αλλά αισιόδοξο δείγμα ομοψυχίας και αποφασιστικότητας, δήλωσε με βροντερή φωνή την υπερψήφιση της απόφασης, στέλνοντας το αδιαμφισβήτητο μήνυμα της διεκδίκησης σε όλη την περιφέρεια.
Έτσι, σύμφωνα με το τελικό κείμενο της απόφασης, το Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού αποφασίζει:
1)Το αίτημα μας πρέπει να είναι η κατάργηση των διοδίων στην περιοχή.
2)Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει το κίνημα της άρνησης πληρωμής διοδίων και θα το καλύψει νομικά.
3)Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει τον αγώνα των πολιτών με την άρνηση της είσπραξης των προστίμων από τις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (“τροπολογία Ρέππα”) και καταδικάζει την προσπάθεια ποινικοποίησης του κινήματος.
4)Η Δημοτική Αρχή θα αναλάβει πρωτοβουλίες για συναντήσεις και συσκέψεις και προβολή των αιτημάτων στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε κάθε αρμόδιο φορέα.
5)Η Δημοτική Αρχή θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την κοινή δράση του Δήμου Ωρωπού με τους δήμους Διονύσου, Κηφισιάς και Λυκόβρυσης-Πεύκης για την αποτροπή της εγκατάστασης και των νέων σταθμών διοδίων που προβλέπονται.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

10/3/2011
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ

Τις τελευταίες ημέρες η περιοχή μας αντιμετώπισε έντονη κακοκαιρία και χιονόπτωση.
Ο Δήμος Ωρωπού, λειτούργησε με παραδειγματικό τρόπο και δεν προέκυψε κανένα απολύτως πρόβλημα από τον καιρό, σε όλη την έκταση του Δήμου. Όλοι οι δρόμοι στο εσωτερικό δίκτυο ήταν ανοικτοί και οι μετακινήσεις γίνονταν απρόσκοπτα και με ασφάλεια. Τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονταν διαρκώς σε ετοιμότητα ώστε να μην αποκλειστεί ούτε ένας οικισμός, ούτε ένα σπίτι. 
Ο Δήμος Ωρωπού ευχαριστεί τους εργαζομένους του Δήμου, τους Αντιδημάρχους και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την σπουδαία συμβολή τους στην αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων και την διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας των δρόμων.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ωρωπού διατήρησε σε άψογη κατάσταση το οδικό δίκτυο, που διασχίζει βουνά και δασικές εκτάσεις, την ώρα που η “Νέα Οδός” δεν μπόρεσε να κρατήσει ανοικτή την εθνική οδό στο ύψος της Μαλακάσας με αποτέσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στους παράπλευρους δρόμους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, Την 16η Μαρ 2011, 19:30

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Ωρωπός,  10-03-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                    
ΔΗΜΟΣ  ΩΡΩΠΟΥ                                                   Αριθμ. Πρωτ 3788
                                                
                                                                     ΠΡΟΣ:  Τον Δήμαρχο 
                                                                                  Τους Δημοτικούς Συμβούλους
                                                                                      
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΑΚΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                 ΔΗΜΟΥ   ΩΡΩΠΟΥ

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στις 16 ΜΑρτίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Λεωφ. Χαλκουτσίου 50), προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το θέμα των διοδίων στην περιοχή του Δήμου Ωρωπού, μετά την ψήφιση του Νόμου για την μετατροπή της άρνησης πληρωμής διοδίων σε παράβαση Κ.Ο.Κ.

Η συνεδρίαση αυτή προκαλείται ύστερα από αίτημα είκοσι έξι (26) Δημοτικών Συμβούλων, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010

                                                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                   ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


                                                                          ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

KΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αύριο Τρίτη 8 Μαρτίου 2011, τα σχολεία στον ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ (εκτός από τον πρώην Δήμο Ωρωπίων και την πρώην Κοινότητα Συκαμίνου) θα παραμείνουν κλειστά λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 8 /ΜΑΡ/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Ωρωπός,  04-03-2011
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                    
ΔΗΜΟΣ  ΩΡΩΠΟΥ                                                   Αριθμ. Πρωτ 3466
                                                
                                                                         ΠΡΟΣ:  Τ………………………….
                                                                         Τακτικό Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου
                                                                                      
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                 ΔΗΜΟΥ   ΩΡΩΠΟΥ

        Παρακαλούμε να  προσέλθετε  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα γίνει στις 8  Μαρτίου 2011 ημέρα  Τρίτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:
1.      Καθορισμός αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μη ανταποδοτικού χαρακτήρα) και συμβάσεων έργου για το έτος 2011.
2.      Προγραμματισμό προσλήψεων για τις άμεσες επείγουσες ανάγκες του Δήμου Ωρωπού (ανταποδοτικών υπηρεσιών)
3.      Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ωρωπού  στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πάρνηθας.
4.      Ορισμός μελών, που θα μετέχουν στο  Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού, Περιβάλλοντος Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ωρωπού.
5.      Ορισμός μελών, που θα μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ωρωπού.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ